Welkom op mijn website! Monavid!

Het fotograferen heeft mijn leven bepaald. Ik kijk letterlijk anders de wereld in. Ik zoek voortdurend nieuwe perspectieven en zie kanten van mensen waar anderen aan voorbij gaan. Fotografie brengt me op plekken die anders verborgen zouden blijven. Fysiek, maar ook geestelijk. De mix van de twee culturen geeft mij veel inspiratie. Mijn Iraanse achtergrond ( ‘zoutje en pepertje’ zoals ik dat zelf noem ) maakt dat ik breder kijk!

Ik help je graag bij het maken van een bijzondere foto, een artistiek reportage, of een bewegend beeld van je verhaal en bleving. Hoe mijn stijl is, zie je in mijn portfolio. Je komt uiteenlopende beelden tegen: van geëxposeerde kunstfoto’s, artistieke portretten tot zakelijk werk. Wat al die foto’s met elkaar gemeen hebben? Ze gaan over mensen. Want de menselijke geest fascineert mij enorm.

Bij zakelijke fotografie is er een goede communicatie tussen de opdrachtgever en de fotograaf heel erg belangrijk. En ook tussen de tekstschrijver, vormgever en de fotograaf. Ook hier neem ik mijn tijd. Want met wat voor foto is jouw bedrijf werkelijk geholpen? Hoe kunnen we beiden zeker weten dat je krijgt wat je verwacht?

In een voorgesprek bespreken we alle details en wensen. Vaak kom ik in deze gesprekken met mijn opdrachtgevers tot verrassende nieuwe invalshoeken en creatieve ideeën. Hoe ik je kan helpen, bespreek ik graag met je. Ik zie ernaar uit je snel te zien.

Met vriendelijke groeten,

Mona Alikhah